Svin influensan

Hej, snart ska jag ta andra sprutan av svin influensan. Och nu har farmor och farfar svarat rätt på gåtan! Grattis till er!
Men jag kommer inte sluta med gåtor tror jag;) Men det var ju inte så kul:(
Eller vem tycker det? Asså av er som läser min blogg...!

Rätt svar på gåtan!

Hej, nu har Nelina svarat rätt på gåtan! Grattis! Nästan rätt som jag sa, hade min farmor och farfar. Men inte helt...:( Om jag inte har skivigt har jag varit med Elin och Hanna!

Rätt svar var: När ljusen kostar mer än tårtan!^^
Så nu kommer en ny gåta till er!

Vilken hund är röd?

Nu tog jag en lättare! Men nu ska jag in på Jennifers blogg!

Nära!

Hej, ingen har svarat rätt på gåtan;) Men min farmor och farfar hade nästan rätt. Men inte helt.
Så det värkar som ni inte riktigt kan svaraet^^! Om ingen har svarat rätt innan jag har slutat skolan, typ vid 14:00, kommer jag med svaret.
Idag har vi sov morgon, skönt! Men inte lång. Bara till 9:00. Men nu vet ni att det är siista dagen att svara på gåtan.

Imorgon eller idag ska jag ta andra sprutan mot svininfluensan:s Jag vart jätte rädd på första, men det gick ju bra!


Hos Sara^^

Hej, nu är jag med Sara. Vi har inte gort något...!

Men ojoj, vad det snöar. Effe fick hämta oss med bil, alltså när vi skulle till Sara.

Men nu till något helt annat, på fredag ska vi ha övernattning på skolan. Så jag kommer kanske inte skriva något alls på bloggen:( Men jag kommer skriva mer på lördag. Det lovar jag.

Sen har Sara en blogg ni borde kolla;) www.umeagf.blogg.se
Hon tycker den är dålig!!!!

Men ingen har svarat rätt på gåtan. Nu var den svår;)
Om nu vill ha en ledtråd är det: Tårta och ljus. Men det kanske inte blev så mycket lättare.

Nu ville Sara gästblogga:

Mys blogg äger! I fall ni inte följer den, tycker jag ni har gått miste om något, något jätte bra!^^ Mys blogg äger, mer än min!^^//Sara

Ja, det var Sara, nu har jag inget mer att skriva.

Hejdååå!!!!!!

Ny gåta!

Hej,♥

Nu har min mormor och Hanna gissat rätt på gåtan! Svaret var: Klockan och rulltrapan! Grattis!
Men nu ska ni få en ny gåta!

När märker man att pensionärer blivit gamla?

Nu har ni något nytt att tänka på. Jag kommer med en ny gåta när någon har gissat rätt på gåtan.
Varför Hanna och min mormor svarade på denna, var för att jag glömde kolla på komentarena!
Hejdåååå!!!

Hellu♥!

Hej,♥

Hanna har nyss åkt hem, sen idag har jag inte gort så mycket, men jag tänkte kolla lite saker på datorn och så. Men nu har jag inget mer att skriva om!
Hejdååå!!!!!! (Glöm inte att gissa på gåtan)

Gåta!

Hej! Ja, jag kollade på lite bloggar, där såg jag att vissa hade "Dagens gåta", jag tänkte att jag kanske kan bbörja med det. Men jag kommer kanske inte ha det varje dag, ni måste ju få gissa lite, det gör ni genom att komentera! Så här kommer en gåta, vi börjar med en lätt!

Vad är det som går men aldrig kommer fram till dörren?

Där har ni en gåta;) Och bara så att ni vet finns det 2 svar! Så om ni tar ett av dom så kommer jag skriva det.
Nu vet säkert ni svaret på gåtan. Men jag sa ju att vi börjar med en lätt.

Nu till något helt annat, är det någon av er som vet hur man lägger ut videor, i så fall skriv det gärna på en komentar. Höhö, men nu har jag inget mer att ta upp! Jag återkommer kanske sen!
Hejdååå!!!!        KRAMAR MY!! HEHE

Hello♥!

Hej,♥

Idag kom min kusin, vi var på leos lekland! Jag åkte typ bara cyklarna, sen en rutchkana...! Sen har vi inte gort så mycket, men på leoslekland fick vi typ stora glas med nåt man kunde dricka, det var inteb så gott. Men glasen var fina! Men nu har jag inget mer att säga!
Hejdåå!!!!

Förlåt;)!

Hej,

Ja som ni har märkt har jag inte skrivigt så mycket, men det är ju inte så kul för er att läsa ett inlägg där det kanske står: Hej, nu gör jag inget, hejdåå!!!!
Det är ju inte så kul. Men i skolan i går hade vi So/No, vi hade medeltiden, hon frågade vad boende är, jag tänkte: Lätt! Något med ett hus!
Men så var det inte, som tur var så vart det inte jag som sa det! Det var något med en vägg...! Sen har jag inte gort så mycket, eller ja, min kusin kommer i morgon, sen var jag med Elin i går, vi tog lite bilder. Sen i dag för typ 3 timmar sedan var jag med Hanna, vi satt i min säng. Och hade tråkigtxD!
Men efter en stud började vi ha lite kul!  Men mer har jag inte att säga!
Hejdååå!!!!

Hemma från skolan♥

Hej, jag hade nyss typ skrivigt hur mycket som helst. Sen for det bort:( Så jag orkar inte skriva så mycket-.- Men idag på skolan hade vi skridskorgympa, det var tråkigt som vanligt. Men nu håller datorn på att dö:) Så jag kan inte skriva mer!
Hejjs!♥

Varit på stan!

Hej,♥

Jag har nyss varit på stan med Sara, jag köpte en tröja. Men sen har jag inte gort så mycket idag. Jag har varit på skolan, men det är jag ju nästan varje dag. Så det var ju inte så intressant. Nu får min katt gästblogga!: 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 //Siri!
Hon rev mig nyss:(
Hejdååå!!!!! (Hon gick på tangegentbordet, när hon gästbloggade)

Har ej hunnit skriva!

Hej,♥

Ja, jag har varit på badet idag med Sara. Hon hade fått en katt, den heter Shushi♥!!!! Så sjukt sööt!!! På badet var vi mest i kanibal grytan. Men vi tesstade också att ta oss upp på en grej som fans där, på Holmsunds badet...! Både jag och Sara klarade det.
Vi åt också pommes frittes! Det var gott. Sen efter badet var jag med Sara ett tag. Vi myste med Sushi! Det är bara en liten unge.

Och i morgon ska jag vara med Sara igen. Vi ska med mig hem, vi kanske skulle gå på stan, men hon fick inte:(
Så jag vet inte, men vi kanske går på bubblan eller något, eller jag vet inte... Men efter middagen ska jag vara med Hanna. Om hon kunde. Hon skulle ha gäster. Men hon sa att det kanske skulle gå. Jag tror det! Mer ahr jag inte gort idag!
Hejdååå!!!!!!

Hemma för 10 gången!

Jag har ju nyss varit med Elin och Evelina. Vi tog lite bilder, sen fick mina katter räkor av dom:) Dom har också katt, men den orkade inte allt. Men nu kan jag inte skriva mer, hejdåå!!!

Hemma igen!

Ja, nu är jag hemma. Jag kanske ska vara med Elin och Evelina efter maten, det vill jag inte! Haha, jo det vill jag! Dom är ju jätte snälla! Men sen har jag ju inget mer att skriva om. Men jag lovade ju att skriva när jag kom hem... Jag kanske skriver mer efter jag har varit med Elin och Eve!
Hejdåå!!!

Snart ska vi hem:(!

Hej,♥ Ja, vi ska ju snart hem:( Men det är ju inte sissta gången vi kommer hit...! Hanna sitter just nu på golvet! Men det är för att hon inte fick plats...
Vi har inget att göra. Så jag bara skriver något. Detta kommer säkert vara det tråkigaste inlägget så länge jag bloggar.

Olivia ska visa mig hur man lägger ut video!
Det kommer bli skönt att åka hem! Eller inte! Men jag har ju inget att skriva om, så jag skriver mer när jag kommer hem, tror jag...;)
Hejdåå så länge ♥

Ny dag!

Ja, idag ska vi hem klockan 16:00. Men vi vill stanna. Men Hanna ska till sin pappa, sen går det nästan ingen buss till umeå på söndagar! Mamma och Effe kommer och möter oss, så att vi kan åka bil. För dom kommer till buss stationen...
Idag ska vi kanske inte göra så mycket!

Såg ni Lets danse? Det gorde jag och Hanna. Det var bra. Men jag gillade inte Molly men det gorde Hanna, men hon hejar inte på någon.
Men nu ska vi hitta på något! 
Hejdåå! Och ha en fortsatt bra dag! 

Hos farmor och farfar!

Hej,♥ Nu är jag och Hanna hos min farmor och farfar! Vi har träffat en kompis som  heter Madeleine. Jag kände henne innan. Men det var jätte länge sedan vi var med varandra. Så nu var det kul att få träffa henne. Nu kanske Hanna också vill säga hej! Här kommer hon!
Hej!♥ Vad ska jag skriva?
Ja, hon vet inte vad hon ska skriva om, så det var inte lönt:( När vi träffade Madeleine fick vi veta att hennes kanin kanske har fått ungar♥ Kul tycker jag! Men det är ju inte helt säkert...! Men nu ska jag och Hanna hitta på något!
Hejdåå♥ Och ha en fortsatt bra kväll!


Gästbloggning Elin och Evelina!

Hej!  Jag heter Elin och är Mys kompis! Evelina är min lillasyster och nu vill hon också skriva något! Hejhej! Jaja nu har ju jag inte så mkt att skriva.......Men nu får jag väl skriva något iallafall!!!Hejhejhejhej allihopa som läser lilla mys blogg!Jaja,men nu tror jag att my vill skriva något... Ja, nu är det ju jag! På skolan idag hade vi gympa, tråkigt som vanligt! Men sen har jag ju inte så mycket att ta upp... Jag troddde ju att dom bara skulle gästblogga!
Så hejdåå!!!!






Sov morgon!

Hej, vi har sov morgong idag, och idag har vi gympa:( Jag ska vara med Elin efter skolan. Så det blir inget inlägg då. Men jag kanske har dator tid på skolan...! Men nu harjag inget mer att säga!
Hejdåå!!!!!!

Skoldags!

Jag kanske ska vara med Hanna idag, men annars ringer jag typ Elin, om det inte går alltså... Men just nu hör jag på musik, Bad romanve-Lady GaGa! Jag har nyss tagigt på mig kläder. Ni borde kolla min kompis nya blogg: www.jenniferhallsten.blogg.se. Jennifer ska göra en sommar design åt mig, när det blir sommar alltså. Det tycker jag var snällt:p Men det har ju inte hänt så mycket annat idag, jag kommer säkert skriva mer efter skolan!
Hejdåå, och ha en fortsatt bra dag!

Ny tröja!

Hej, min mamma fyllde 32 år igår! Haha, men det vr ju inte det som hände idag, för mig började skolan idag. Vi bytte platser:( Nu sitter jag med Felicia, hon är schysst...! Men efter skolan var det bäst! Först gick jag och Hanna på stan. Hon skulle köpa 2 väskor. En till skolan och en som hon kan ha annars. Men det vart inget för henne. Men jag köpte en tröja från H&M och läppglans på Kapphal!
Sen efter åt jag hos Hanna, det vart kött och ris. Men både jag och Hana åt bara ris, Men det var gott:) Efter gorde vi inget, eller vi skulle skaffa en blogg till Hanna. Men det gick inte. Sen har jag nyss duschat. Men nu har jag inget mer att ta upp!
Hejdååå!

Ny design!

Hej, jag har nyss fått en ny design. Eller jag hittade den på www.designandmakeup.se det är en tjej på den sidan som gör designer, till bloggar alltså.
Sen frågade jag Olivia om hon kunde ge mig en ny text. Hon svarade ja:) Tack Olivia!
Det vart inget med att Laban skulle åka till vetrinären... Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men nu ska jag chatta lite mer;)
Hejdååå

Alva:)

Hej, nu sitter jag här med Alva... Jag har varit med Elin och hennes lillasyster Evelina (Eve), Eves kompis och Hanna. Innan var jag med Alicia till 13.00. Men nu tror sitter jag här med Alva.
Det är nog inte så kul för henne att sitta och titta på när jag skriver på bloggen, så det blir ett kort inlägg.

Hejdåååå!!!!!!!!

God morgon♥

Hej,♥ Jag åkte skridskor igår med Alicia, vi ska göra det idag också. Som jag har berättat, har jag ju fått en loftsäng. Nu har en av mina katter lärt sig hoppa upp och ner för den. Och nu när jag sover, får jag ligga jätte långt in. Annars blir han sur.
(Han heter Laban)
Han har fått ett sår på huvuet, eller vid örat...): Så han kanske ska till vetrinären idag... Jag hoppas det,så att det går över till slut, han kanske måste ha tratt. Men det är ju inte kul.
Men det kanske inte är så kul för er att lyssna på det, men efter middagen ska jag vara med Hanna.
Imorgon börjar skolan:( Jag kanske ska fara på bok café Pilgatan, men det är inte säkert. Ni borde tessta det, det är aldrig mycket folk där, antar att det var därför Tove gick dit. Men bara så att alla vet det har jag inte sagt ett ord till henne;)
Men en sak är ju lite dåligt med det cafét, det är ganska långt dit, och inte så många vet vart det ligger... Men man behövde inte stå i kö:)

Jag och Olivia var på ett café, och det var på typ dagen när mellandags rean nyss hade börgat tror jag, men jag är inte helt säker, men då var det hur mycket folk som helst där!!! Alltså på det cafét int på bok cafét:s

*Gäsp*!!!!!!! Men nu har jag inget mer att säga, och glöm inte att komentera;)



Såg idol Tove!

Hej! Just nu är jag inne på msn. Och förlåt att jag inte har skrivigt på bloggen. Jag har nyss börjat läsa Nelinas blogg, den heter www.nelinalindberg.blogg.se. Jag henne inte så bra. Men jag har henne på msn... Ja, men nu var det ju inte det vi skulle prata om! Jag var på ett café (Pilgatans bok café), när vi jag, min moster och hennes kompis Bea hade kommit in viskade Lina: -Det är idol Tove... Jag svarade: -Jag vet. Hon var där med några av sina kompisar. Jag köpte en Lilla My figur Lina köpte snus mumriken.
Jag ville ju gå fram och säga hej, men jag kommer gå och kolla på Erik, Calle och Tove när dom sjunger på stan. Så då kan jag ju säga hej.
Olivia har en ny design på sin blogg kolla den, och kanske komentera;) Men nu ska jag chatta lite.
Hejdåå!!!!

God morgon!

Jag och Effe ska på stan snart, först måste han ju komma hem från jobbet. Sen 18:30 ska jag till Hanna. Hon måste ju först köpa godis. Jag vet inte om Elin skulle ta med sig typ pop-corn. Elins pop-corn är typ dom bästa. Det är därför hon kanske skulle ta med det. Om hon kommer ihåg det. Annars har ju Hanna säkert.
Men nu ska jag chatta på msn!
Hejdååååå!!!!!!

Hoss mina kusiner!

Hejhej, just nu sitter jag vid min kusins dator. Vi har ätit middag. Det vart grönsaks-paj, kykling-paj och någon mer jag inte kommer ihåg. Men det var gott. Wille har ju fått sina pressenter:) Han fick: Bygg saker, målarbok m.m.
Min mormor har ju en hund, han har också lekt med mig♥ Innan jag fpr hit var jag ju på badet med Hanna och Elin. Jag och Elin ska ju sova hoss Hanna, Imorgon alltså... Men nu ska jag vara lite med Hanna (min kusin Hanna)!
Hejdååå!!!!!♥

Bad igen!

Jag ska fara och bada igen, men inte med Olivia. Utan med Hanna och Elin! Vi ska fara typ 12... Vi  kommer ha jätte kul! Hanna och jag ska ta lös naglar, fast inte på badet. Men i morgon kommer vi få ta på dom:)
Hejdååå

Home sweet home!

Jag har varit med Hanna och Elin, vi kanske ska sova över hoss Hanna på Torsdag till Fredag! Vi ska köpa lite saker innan. Jag ska köpa: Lös naglar, en morgonrock och ansiktsmask. Hanna ska köpa goda saker typ godis. Det blir kul!. Men nu ska jag chatta!!!!
Hejdåå

Lunch snart!

Hej, jag har varit med Elin. Väldigt kort. Vi dansade dansmatta:) Om ni inte har tesstat det, borde ni göra det.
Jag ska vara med Elin efter lunchen också, och efter middagen med Hanna.

Men nu till en helt annan sak. På skolan kom några i 1:an på att alla elver på skolan kan ta med sig 1 krona eller mer, sen ger vi det till typ tigrarna eller vad det var. Vissa kommer säkert ta med sig mer än bara det.

Men det är ju inte så kul för er att veta, men det är ju bra om alla tigrar inte försvinner:) Dom är så söta<3(: Sen idag har ju Hanna namnsdag. Min kusin heter idag, och min kompis Hanna. Grattis på namnsdagen!!!!! och i morgon fyller min ungsta kusin 4 år. Min kusin (Hanna) ville sova över här någon dag. Jag sa att det kan vi nog fixa. Kanske i morgon att hon kan sova över, för vi åker ju till dom. Wiljan heter min lilla kusin, men alla kallar honom lillebror (för att han är Hannas lille bror) eller Wille. Men i alla fall, i så fall om hon kommer sova över här kommer jag trodligen inte skriva på bloggen:(

Som dom flesta vet gillar jag lilla My i mumindalen, så här kommer en bild på hela gänget!!!!!:
!!!!!! Om ni ser en lilla My fast stor, är det hennes stora syster... Om ni vill höra introt klicka här: http://www.youtube.com/watch?v=rNAmVxLcibA 

Jag ska försöka lära mig hur man her fram ritkiga video klipp...
Nu är mamma och Effe och köper en pressent åt Wille!!!
Jag är arg på mamma:@ Hon kommer ju inte hem och gör mat åt mig!!!!! Men nu ska jag vänta lite...
Hejdåå!

Hemma!

Jag var ju  med Olivia på badet idag, vi hade kul! Vi åt på Burger king, när vi skulle hem. Så nu har jag ätit. Jag åt bara pommes frittes. Det gör jag alltid. Men på badet åkte vi forsen. Och var i bubbel poolen. Det gorde vi mäst. Sen har vi ju gort lite mer, men jag kan inte säga allt vi gorde. Men vi hade kul... Men nu ska jag göra lite annat!
Hejdå

/My

God morgon!

Jag vaknade typ 12:00. Men nu ska vi inte prata om det, idag ska jag vara Hanna och Olivia. Men jag får inte tag på Hanna. Så i får se... Jag kommer nog inte vara med dom hela tiden. Så jag kanske skriver mer sen.
hejdåå

HoHo

Nu har jag och Lina sett på film, vi såg på Ensam hemma 2. Om ni har sett första vet ni ju att han är hemma i den, men i 2.an är han i New york.  Sen har jag inte sett 3.an. Men jag tror den kommer vara bra. Jag gillar ju dom gammla, eller gammla och gammla. Men i morgon kanske jag ska vara med Hanna och Olivia! Fast det är ju då...
hejdååå


CHA!

Jag har varit med Hanna och Elin, vi gorde typ inget. Men nu är jag hemma. Och jag ska se på film med min mo(n)ster. Och så klart äta godis, chips och läsk. Men nu ska jag gå...
Hejdååååå

//Lilla My

Bråkat!

Hej! Nu har jsg bråkat med min mamma. Hon säger att mina hål i öronen inte har läkt i hop. Men om man inte kan sätta i örhängen... Men nu ska jag äta! Sen ska jag och Hanna till Elin.
Hejdåå å krammmm

//Lilla My

CHA!

Jag är hoss Hanna nu, jag ska över här idag också! Jag har typ inget att skriva om men jag hade tråkigt. Jag vet att det inte är nödvänding... Aja
Hejdååååå och kram

//Lilla My

RSS 2.0