Gott Nytt År!

CHA! Jag är med Hanna nu på ny år. Men det jag ville var att hälsa er alla gott nytt år! Vad ska ni göra resten av kvällen? Eller om ni läser detta senare så, vad gorde ni?... Vi har hunnit äta. Det vart fläskfi´le och potatis, det var väldigt gott(: Sen ska vi släppa upp balonger!!! Sånna som man kan ha estället för raketer... Det ska bli väldigt kul. Jag kanske sen kommer lägga in en bild på det jag har på mig, men jag hinner inte nu.

Gottt Nytt År... Hejdå!!!!!


Ica Reklam!

Ni kan få se en reklam film, men jag vet inte hur man lägger in typ sånt. Men ni hittar den på http://www.youtube.com/watch?v=mrWiwI-D1xM&feature=topvideos, tryck på denna länk för att se!
Hejdåå!!!


Bio!

Jag och Hanna kanske sen ska på bio, kanske vi ska se Alvin och gänget 2. Själv har jag inte sett den första. Men jag har ju sett reklam för den nya. Jag har också örsökt göra en frisyr, jag har ju lugg. Men jag gillar den inte. Så jag sätter alltid upp den. Nu testade jag gör en fläta. Det vart faktsikt bra. Men nu ska jag vänta på att Hanna ringer.
Hejdåå! 

God Morgon

Jag har nyss vaknat. Igår ringde Olivia typ 12 på kvällen/natten, hon undrade om jag ville följa med henne till badet. Jag vet inte vilket men nåt var det. Jag hade ju jätte järna viljat. Men jag har ju tagigt hål i öronen, då får man ju inte bada i klår eller hur det nu stavas. Men sen ska jag vára med Elin igen, kanske Hanna efter middagen. Fast jag kommer inte kunna vara med Elin så jätte snart. Jag har bara på mina sov kläder, eller jag har bytt tröja och kofta. Men jag har bara på mig shorts som jag sover i. Mina nya byxor måste man tvätta innan man använder dom. Annars färgar dom av sig på typ vita soffor.
Aja, hejdåå!

Var nyss med Elin

Ja, som sagt jag var nyss med Elin. Hon har hemma kväll efter middagen. Vi klätrade upp på ett tak, ett väldigt lågt. Jag ville ha med mig typ godis. Kanske att det blir godis imorgon. Men det är ju då.
Just nu chattar jag, på msn så klart. Och Effe (mammas kille) håller på att instalera Windows på min dator.

Jag fixade mina naglar idag efter jag hade duschat. Jag tog små snöflingor. Och nagellack så klart...

Men nu är jag hungrig ska fråga om jag kan få lite mat nu!
Hejdåå

Shoppat klart!

Jag var ju på stan idag jag köpte 2 tröjor, ett par byxor, en kofta och en väska. Jag har kvar typ 650. Tror jag...
Sen var ju Erik och Calle från idol på stan idag, jag hörde dom sjunga. Jag fick Higher på hjärnan. Sen gick jag och köpte kläder som sagt.
Sen ska jag ju vara med Elin idag. Hennes mamma skulle handla innan. Jag åt också på stan. Äter inte hamburgare, åt en mellan strips meny. Och en cola, på Frasses. Det var väldigt gott.
Jag var förresten inte och kollade på Calle och Erik, men jag hörde dom.
Aja nu ska jag vänta tills Elin ringer.

Hejdåå


Hemma från Elin!

Jag och Elin och Evelina har skottat snö:D Det var ett kul sätt vi gorde det på. Vi skottat upp snö i en hög, och deras pappa skottade den till en jätte stor hög. Sen fick det aldrig vara så att deras pappa fick vila, så var en liten snö hög hela tiden. Sen när vi var klara la vi oss i snön, efter det gick vi till högen vid mitt hus. Och gorde  gångar. Vi hade kul. Sen kom Märta, jag tror hon ville vara med oss. Fast tror inte hon tyckte det var så kul. Så hon gick hem, men vi såg det inte det.

Nu längtar jag tills i morgon, jag ska ju både på stan och köpa kläder. Sen ska jag vara med Elin, kanske i alla fall.
Hejdåå



CHA!

Hej, jag kanske ska vara med Elin sen. En kompis, och hennes lilla syster Evelina. Jag ska på stan i morgon. Jag ska köpa upp lite av mina pressentkort. Inte alla, tror jag... Först kommer jag nog att gå på H&M. Jag har redan hittat lite saker jag vill ha! Jag kan sen i morgon säga vad jag köpte. Om jag inte hade fått pressentkort, hade jag sparat alla mina pengar, till Italien. Så det var bra att jag fick pressentkort. Just nu ser jag på film och äter popcorn. Kommer typ göra det ett tag. Tills Elin har ätit klart. Kanske ska fråga om vi kan åka skrana8D Jag har lust med det. Har märkt att jag har in byggd webbkamera i min dator, jippi!!!! Ska kanske skaffa mik. Aja, nu ska jag vänta tills Elin ringer.

Kram tiller alla!

//My

Hemma!

Hej, jag åkte hem från Olivia igår:( Jag skulle inte ha gort det... Men nu är det ju redan gort. Min kompis Saga är i Thailand just nu! Det är så orättvist, men jag har pratat med henne på msn. Hon är i Bangkok, men nu ska jag chtta lite mer!

Kram

//My


Mobil inlägg

Jag är hos Olivia nu. Jag ska sova över här. Jag gorde det igår också! Jag kommer inte skriva mer på bloggen idag. Men nu ska jag se på robinson. Kram //my

Chaa!

Hejj!!!! Jag kommer kanske skriva mkt mer på bloggen, nu när jag har fått en egen dator. Men det är inget jag kan lova. Om jag skriver fel, så är det inte med mening. Jag tror att ni vet det... Nu är min mormor, min lossas morfar, min mo(n)ster och Krutov och kollar på ett hus.
Nu springer min lilla kusin förbi, hela tiden. Ibland är det kul, fast för det mästa lite jobbig... Jag
kan leva med det 8D. I kväll orkar jag typ inte göra något. Kanske se en film, eller bara slappa. Kanske vara med en kompis, men det är ju inte att ta det lugt;) Jag kommer kanske inte skriva såmkt på bloggen i morgon.

kram

//My


Tråkigt

Jag ska sova över hoss Olivia i morgon. Innan ska vi till hennes mormor, tror jag att det var... Jag har tråkitgt, typ därför jag skriver ett till inlägg på bloggen! Fast att skriva på bloggen är ju inte tråkigt. Men nu ska jag hitta på något

Kramiis

//My

God morgon

Nu är jag hoss min mormor. I julklapp fick jag: Halsduk, pressent kort, kalender och en mina dator! Bärbar så klart. Den är vit. Jag trodde det bara var förpakningen som det var en dator på. Jag tänkte också att mamma hade gett mig lite mindre julklappar än vanligt. Det var ju inte så konstigt. Men nu ska jag nog göra något kul med datorn, eller kolla vad min kusin gör.

Kram

//My





Ny säng!

Jag har fått en ny säng. Från Ikea, Hanna ska sova över, i 2 dagar. I morgon slutar skolan. Vi slutar efter lunch. Sängen jag fick var en loftsäng. Jag var väldigt glad. Men jag är rädd att ramla ut :s Jag säger till om det händer... Den är rosa.
Jag och Hanna sitter just nu här och tänker på vad vi ska göra. Vi kanske ska göra något kul efter skolan i morgon.

Nu får Hanna också skriva något (inte hela tiden, men tills hon har skaffat en blogg)

Hej alla Mys snygga läsare! Nu ska vi fråga om någon är med i kurra gömma!



Ja, det var Hanna de.

Kram till er alla♥

//Hanna och Lilla Jag (My)

Grattis till mig!

Happy brithday to me...!!!!! Jag fyller år idag! Jag blir ju 10, som jag har sagt.
Jag har ju inte fått något mer. Mamma och hennes kille började kl: 6! Så som la fram en present. Jag fick en film. Men nu kommer jag nog inte hinna skriva så mkt på bloggen. Jag har skola. Vi börjar 8:15. Och vi börjar med prov. På engelska.
Vi ska typ ha frågor om en text vi skulle läsa. Jag har inte tränat något alls. Därför kommer Hanna och vi ska träna!

Ha en bra dag!

//My

Chaa

Idag hade vi "slekt kalas". Eller om man kan kalla det kalas.  Det är inte slut än, min mammas kompisar kommer i kväll. Fast innan dom kommer ska jag och Hanna åka skridskor. Kanske att Elin ska me. I så fall tror jag nog att Elins syster vill me.
Det stör inte mig! Jusdet!!!!! I morgon fyller jag år. Jag blir 10! Efter jul måste jag gå på stan. Det är ju mellan dags rea. Jag fick typ 4 olika pressent kort!

2 från kapphal. Som var laddade med 100, alltså 200. Tror jag, kanske att det var mer... Sen 2 från H&M, dom typ också laddade med 100.

Jag vet inte om det var mer. Kanske att det var det...

Aja, strunta i det.

//My


CHA

Ja kommer nog inte skriva på bloggen så mkt, orkar bah inte.

Aaaa, ville bah att ni skulle veta de, om ja inte bloggar ofta!!!!!!

Sesssss! Kram

//Lilla My


Åkt skrana!

Hej! Jag har för ett liet tag sen åkt skrana med mina kompisar. Vi ville vara lite barnsliga. Sen hämtade Evelina sitt tefat, det var Hanna, jag, Elin, Elins lilla syster Eveliva (Eve vill hon stava) som åkte!

Jag har nyss duschat. Det var ju inte det roligaste man kan göra, alltså åka skrana. Jag vet. Men när vi hittade Hannas skrana skulle vi ju testa.

Försten ni vet ju att jag la ut en inlägg med Hello Kitty, ja, det stog på en bild: I Want Hello Kitty Dead. Jag vill inte att hon ska dö!

Vi hade ju inne-bandytunering idag. Elins lag vann. Mitt kom 3:a. Och Hannas 2:a. Ni vet ju att Hanna gästbloggade!? När hon sa att jag skulle lägga ut en bild på henne, det tror jag inte att jag kommer göra.

Fast vi får väl se...


Hahaa, ska inte sova!


Kram

//Lilla My

Kort inlägg!

Hej! Vi har inne-bany tunering idag. Jag har samma personer i mitt lag som alltid!

Jag hinner inte skriva mer nu. Jag är snart sen till skolan

Kram på er!!!!!

//Lilla My

CHA!

Förlåt råkade skriva fel på vad hennes blogg hette, den heter: www.jagoduforevigt.blogg.se!


Ny design

Hej på er! Ni ser att jag har en ny design, det var min kompis Olivia som gorde denna! Tack Olivia,

hennes blogg heter www.jagofuforevigt.blogg.se , den är jätte bra!

Men det var bara det jag ville säga. Tack igen för din fina design!!!!!!!!

Kramar till er alla (Specielt till dig Olivia)!

//Lilla My

Gäst bloggning! Hanna

Hej jag heter Hanna och är Mys kompis My ska lägga in en bild på mej sen. Men om ni undrar vrf hennes blogg heter Lilla My så är det för att hon gillar Lilla My i Mumindalen
:$


//Hanna


Hello Kitty

Hej ville bara visa er lite Hello Kitty bilder:Image of i want hello kitty dead! - Photobucket - Video and Image Hosting              Vi avslutar med den vanliga Hello Kitty:Det var allt!

Kramar till er alla!

//Lilla My


Stallet

BUU! Ni vart rädda va?  Jag var nyss med min kompis på hennes stall. Där var vi rätt länge. Det blir ett kort inlägg!

Jag ska hjälpa henne att flytta saker sen, hon ska byta rum med sin mamma och pappa! Så det kan ju ta lite tid...

Just därför måste jag skynda mig lite! Ska gå och duscha nu, lucktar häst.

Kramar till er alla

/Lilla My

RSS 2.0